dilluns, 6 d’abril del 2009

Ràpida i ajustada duatló a Sant Joan

VICTÒRIES PER AGUSTÍ ROC (DITEC-INVERSE TRIATLÓ VILANOVA i LA GELTRÚ) i MONTSE CINCA (C.N. REUS PLOMS). La cursa es va desenvolupar sota la distancia sprint: 5.000 metres de cursa a peu - un recorregut totalment tallat al trànsit d'anada i tornada per l'antiga carretera d'Olot direcció la collada de Santigosa- el segment de ciclisme de 20 km , també un circuit d'anada i tornada: Sant Joan de les Abadesses- Sant Pau de Segúries-La Ral-Sant Pau de Segúries - Sant Joan de les Abadesses, i per finalitzar amb 2.500 metres de cursa a peu pel mateix traçat que la primera cursa a peu. La cursa masculina va ser molt ràpida amb els quatre primers calssificats que van entrar a meta dins del mateix minut i no es va decidir fins l'últim segment atlètic. La prova va començar amb molta igualtat i les diferències entre els duatletes capdavanters van ser mínimes. Agustí Roc, Lluís Aguilar i Albert Moreno van entrar a boxes junts. Darrere seu a poca distància el ripollès Joan Planas, Arnau Bellapart (CN Vic-ETB) que finalment quedaria 6è classificat, Dídac Cuadros i Xevi Llamas, entre altres. La victòria se la va endur un dels grans noms de l'esport català com és AGUSTÍ ROC (Ditec-Inverse Triatló Vilanova i la Geltrú )- 3 vegades Campió del Mon de curses de Muntanya- 2on lloc pel Junior, ALBERT MORENO (Roca Running tri. Igualada) i 3er LLUÍS AGUILAR (C.N. Reus Ploms). En Fèmines 1era plaça per MONTSE CINCA (C.N. Reus Ploms) 2ona NEUS FORN (Roca Running tri.Igualada) 3era MONTSE MARTINEZ (C.N. Reus Ploms) , totes 3 components de la selecció Catalana, que el passat mes de març varen assolir el títol de Campiones d'Espanya de duatló per autonomies a Vitoria. A destacar la bona actuació de tots els duatletes del CN Vic-ETB que han participat en aquesta duatló.