dilluns, 20 d’abril del 2009

Duatló de Castellfollit 2009

Ahir diumenge 19 d’abril a les 11 del matí es va disputar la penúltima duatló de la temporada a Castellfollit de la Roca. Aquest any la prova era el Campionat de Catalunya per Grups d'Edat. La Duatló de 5 - 20 – 2’5 Km tenia com a novetats la nova ubicació de boxes i que es retornava al antic circuit ciclista degut a unes obres. Dídac Cuadros i Neus Cayla van ser els guanyadors absoluts. Una bona representació de duatletes del club hi va estar present. A destacar Melcior Mauri que amb un temps 58:58 va quedar 1r classificat del seu grup d’edat G 40-44-V i 2n absolut. Pel seu torn Abel Casalí va obtenir la 1era posició del grup G 17-19-V. Ester Ferrer i Dolors Vila van ser 2ones en els grup G 25-19-H i G 30-34-H, respectivament. A ells i a la resta, moltes felicitats!!