dimarts, 11 de novembre del 2008

Reglament de la secció

1) Composició de la Secció de Triatló
La secció de triatló , aplica els estatuts títol i disposicions generals, emeses pel C.N.VIC-ETB.
Està composta per un responsable i entrenador encarregat del bon funcionament de la mateixa, així com dels propis triatletes que en formin part.
El responsable i entrenador és: Pep de la Mora Costas

2) Reglament de Règim Intern

2.1) Com inscriure's a una prova?
· Única manera de fer la inscripció, apuntar-se al paper que està penjat a la cartellera o per telefon al CN VIC-ETB 93 885 31 21( i que t'apuntin en aquell moment).
· El paper estarà penjat a la cartellera 3 setmanes abans de cada prova.
· De cara a la temporada 08/09, i per que no hi hagi cap tipus de problema es farà de la seguent manera; una primera inscripció 10 dies abans de la prova (ex.: si la prova es el 15, inscripció dia 5), i una segona com feiem fins ara el dimecres abans de la prova a les 16:00 hores (aquesta corre els risc de quedar-se fora per inscripcions plenes).
· Tots els triatletes que s´hagin inscrit a una prova i no hi vagin, retornaran l´import de la inscripció mitjançant un càrrec a través del rebut del club.


2.1) Proves a Catalunya
La secció pagarà l´import íntegre de la llicència federativa de l´any corresponent, en el moment que el triatleta s´inscrigui a la primera cursa. La secció es reserva el poder de no treure la llicència amb un triatleta en previsió de:
a) Poca participació en les competicions.
b) Quan la primera competició és realitza molt avançada la temporada.

La secció pagarà l´import íntegre de les inscripcions a tots/es els/les membres de la secció de triatló a totes les proves que estiguin supervisades per la Federació Catalana de Triatló.

2.2) Proves d´Espanya
Es pagaran inscripcions als Campionats d´Espanya i als classificatoris previs necessaris per aconseguir plaça per participar-hi ja sigui en èlit o en grup d´edat. En el cas que s´hagi obtingut la classificació pel campionat, ja sigui per grup d´edats o èlit, ja no es pagaran més inscripcions per aquestes proves.

Els classificats en la categoria èlit, tindran totes les despeses pagades. En cas que no hi hagi classificats en categoria èlit, el club es reserva el dret de disposar una subvenció extraordinària als classificats en grups d´edat.

2.2.2) Duatló
La secció pagarà la inscripció als Campionats d´Espanya i Copa d´Espanya a tots aquells que vulguin participar en els mateixos.
En el cas del Campionat d´Espanya de Duatló, el club pagarà les despeses de 4 duatletes, aquests seran escollits sota criteri de l´entrenador.

2.2.3) Lliga Nacional de Triatló
En el cas de poder participar-hi, es portaran 5 triatletes. Els 3 primers del club en una prova, encara per determinar, i les altres dues persones a criteri del seleccionador.

2.2.4) Llarga Distància
És pagarà la inscripció al Campionat d´Espanya i la Copa d´Espanya de Llarga Distància i als Mundials de l´any corresponent, sempre i quan:
- Es porti més d´un any d´antiguitat al club.
- En el cas de mundials, quan es vagi seleccionat per Espanya en grups d´edat.

2.2.5) Aquatló, Contrarellotge per equips, Duatló de Muntanya, Triatló Blanc i resta de proves sota la supervisió de la FCT.
La secció pagarà la inscripció.

2.3) Roba de la Secció.
Totes aquelles persones que formin part de la Secció de Triatló del C.N.VIC-ETB accepten les següents condicions i avantatges:

- L´uniforme de la Secció constarà:
a) Xandall oficial C.N.VIC-ETB.
b) “Mono” de competició.

- Serà de compliment obligat la compra del xandall oficial C.N.VIC-ETB. L´import del mateix (74.75€ aprox.) és carregarà al rebut del club.
- L´entrega de la roba de competició es realitzarà de la següent forma:
· “Mono”, un cop participi en un duatló.
- Descompte a qualsevol article de BICIEQUIP CENTELLES.
- Descompte del 10% a qualsevol botiga INTER SPORT EVEREST.

Donats aquests punts el club declara obligatori portar l´uniforme de la Secció en totes les competicions de triatló, duatló i aquatló, així com també, en el cas d´assistir a les cerimònies de lliuraments de premis, s´ha d´anar uniformat/ada amb els equipatges oficials de la secció.

3) Criteris i beneficis per gaudir de subvencions extraordinàries.
Es pot donar el cas, que triatletes d´alt nivell amb currículum que així ho justifiqui, gaudeixin de condicions i obligacions diferents a la resta.
Els criteris que s´aplicaran per concedir aquests beneficis són els següents:
- Lliurament del currículum per part del triatleta.
- Avaluació prèvia de l´entrenador.
- Reunió entre entrenador i Junta Directiva amb l´objectiu de determinar les condicions extra que pot gaudir el triatleta en qüestió.
- Triatletes que actualment gaudeixen de condicions extra: Francesc Freixer
Aquest reglament anul·la els reglaments i acords anteriors.