dimarts, 19 de maig del 2009

Triatló de Sant Feliu

Victòria per SANTI PELLEJERO (CN Mataró) i MARIA MAYALEN NORIEGA (CN Mataró)
La Triatló de Sant Feliu de Guixols va arribar a la seva 20ª edició sota la organització de Club Aquàtic Xaloc , siguent la prova de distancia sprint més antiga del Calendari Català , va començar la competició amb 750 metres de natació al mar, tot seguit els 20 Km de ciclisme per la espectacular i exigent carretrea de la costa direcció Tossa de Mar amb un gir de 180º a l'alçada de Canyelles per tornar a Sant Feliu de Guíxols i finalitzar amb 5 km de cursa a peu, un recorregut per tota la façana litoral i la part del port fins creuar la meta instalada en el cèntric Passeig de Mar. En Santi Pellejero (CN Mataro) que tornaba a la competició després d'una important lesió aquest hivern, ho va fer per la porta gran i es va adjudicar una victòria després de ser el primer classificat en solitari de la 2a sèrie (de les 3 sèries en què es va dividir el triatló) 2n lloc per Sergio Garcia (CN Prat) guanyador a la primera sèrie, però 58 segons més lent que el temps d'en Santi Pellejero, va tancar les places pujant al tercer graó del podi el junior Adrià Escrich (CN Reus ploms). A la categoria femenina, contundent victòria per la triatleta mexicana Maria Mayalen Noriega (CN Mataró) protagonitzant una cavalcada en solitari des de les primeres braçades al segment de natació, al 2n lloc Beth Serrano (CN Reus Ploms) i 3a la seva companya de Club Montse Martinez Guerrero. Dins les classificacions per Clubs masculins : 1r Centre de Natació Mataró (Pellejero-Prat-Mendez), 2n Club Triatló Manresa (Trias-Macara-Capdevila), 3r Club Natació Reus Ploms (Escrich-Oskan-Lerin) i per Clubs femenis 1r Club Natació Reus Ploms (Serrano-Martinez-Vidal), 2n Centre de Natació Mataro (Noriega-Lowisky-Brillas), 3r Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Vassilatos-Soto-Aramburu) El proper cap de setmana ració doble de triatló: dissabte Triatló sprint de Gavà i diumenge la mitja distancia arriba de la ma del "Half" a Calella de la Costa.