dijous, 26 de novembre del 2009

diumenge, 22 de novembre del 2009

dimarts, 10 de novembre del 2009

Duatló btt Vallfogona


Vallfogona, 08.11.09 - Un any més l’Ajuntament de Vallfogona, una petita localitat del Ripollès, ha organitzat la duatló de muntanya de Vallfogona, amb un total de 318 inscrits però que finalment han pres la sortida poc més de 200 i han creuat la línia de meta 179 duatletes, en una jornada dominada per un fred intens. Dos trams de cursa a peu, un inicial de 6 km i altre final de 3 km i un tram intermig de btt, del que han dit ser tècnic i amb molt de fang i pedres. En la categoria masculina el vencedor de la prova ha estat el duatleta del CTSJ Abadesses Aleix Fàbregas després de marcar el millor temps en el tram intermig de btt. L’ha seguit Ricard Calmet i en tercera posició ha entrat el duatleta del CN Reus Ploms Rafel Parés. En la cursa de les fèminas el resultat ha quedat més apretat, ja que no ha estat fins al km final que la cursa no ha quedat sentenciada a favor de Eizmendi, l’atelta basca establerta a Sant Cugat. Per darrere de l’Isabel Eizmendi ha entrat la Mercè Tussell i en 3a posició la Martina Fuster amb una mica més de distància.
El CN Vic-ETB ha quedat tercer per equips, a només a 17 segons de la segona posició! Enhorabona!!! Els duatletes participants han estat: Xevi Vila (1r en veterans), Abel Casalí (2n en sub 23), Roger Vila, Quim Comas, Arcadi Romera.
Tots els resultats

dilluns, 2 de novembre del 2009

L'Arcadi, tercer a l'Ironterra!!!

El passat dissabte 31 d'octubre es va celebrar l'rxt Ironterra a Sant Carles de la Ràpita, una prova que es fa en un mateix dia i sense moure's del Trabucador, consistent en 1.3 km de natació, 60 km en BTT i 14 km de cursa a peu. Felicitats campió!!!!!!!!!!!!!!!