dilluns, 30 de març del 2009

Triatló de Banyoles: més imatges












XIX Duatló de Banyoles

Montse Cinca i Víctor M. del Corral guanyen el 29 de març de 2009 la XIX edició de la Duatló de Banyoles i comarca. A les 10h es donava la sortida als 349 participants amb un temps incert i ventós. El campió ciclista Melcior Mauri va obtenir la 2a posició absoluta, el que confirma la seva progresió i adapatació a l'esport de la duatló. Per altra banda Dani Bayés va quedar 4rt i Arnau Bellapart . D'aquesta manera el CN Vic-ETB va ser 2n en la classificació masculina per clubs. Felicitats a tots!!








divendres, 27 de març del 2009

Entrenament natació

Recordeu: els dijous a les 20.15 a la piscina retràctil!!!!!!!!!

dimarts, 24 de març del 2009

Imatges duatló Barcelona 2009


XIX Duatló de Banyoles

El 29 de març es farà la XIX Duatló de Banyoles i comarca, amb sortida a les 10h. del matí des del parc de la Draga. La prova consta d'un recorregut de 10km per fer corrent, 40km per fer amb bicicleta i, finalment, 5km més corrent. Es preveu la presència de 350 participants, amb un bon nombre de duatletes del Club. Sort a tots!!!!

dilluns, 23 de març del 2009

Segona victòria del CN Vic-ETB al circuit de duatló

Després de la victòria del passat cap de setmana, l'equip masculí del CN Vic-ETB va repetir triomf al Circuit Català al guanyar, aquesta vegada, la Duatló de Barcelona, de 27 quilòmetres i 400 inscrits. El conjunt osonenc va ser el primer amb un avantatge d'1 minut i 4 segons respecte al CN Reus Ploms, gràcies a les bones actuacions individuals de Dani Bayés (cinquè), Arnau Bellapart (sisè) i Melcior Mauri (vuitè). Per categories, noves victòries de Melcior Mauri en veterans 1 i d'Abel Casalí en Júniors.