dilluns, 29 de desembre del 2008

IV Duatló de Cabrils

L'AIGUA , EL FANG I EL FRED DESPEDEIXENT EL 2.008 EN LA IV DUATLÓ DE MUNTANYA DE CABRILS. El mal temps no van fer defallir als més de 230 duatletes que finalment van pendre la sortida. Un dels participants arribant a meta és la imatge gràfica de les extremes condicions en que es va participar.

dissabte, 27 de desembre del 2008

diumenge, 21 de desembre del 2008

Duatló de muntanya de Pallejà

El dia 21 de desembre s'ha celebrat la V edició d'aquesta duatló, amb sortida a les 10h, per cobrir unes distàncies de 5 Km de cursa a peu, 20 Km en btt i 2 Km més de cursa a peu.

diumenge, 14 de desembre del 2008

La neu reapareix a St. Joan de les Abadesses

Una forta nevada obliga l'ajornament de la duatló. La nova data de celebració s'anunciarà properament a http://www.triatlo.org/

dimarts, 9 de desembre del 2008

divendres, 5 de desembre del 2008

Cap de setmana per Londres

Un cap de setmana genial que van passar l'Alba i l'Imma a la capital d'Anglaterra. Això sí que és bona vida i desconnexió absoluta!
Una experiència més per explicar.
Les bicis per als apassionats del triatló (que no són pocs).
Missatge a tothom: Animeu-vos a enviar les vostres històries, fotografies, cròniques, anècdotes!!

dijous, 4 de desembre del 2008

Dijous

A l'entrenament de natació de demà dijous, es tornarà a fer una sessió de gravació. Cal que hi assisteixi tothom que vulgui ser gravat. El pròxim dijous dia 11-12-08, no hi haurà entrenament d’aigua, però es visualitzarant i comentaran les gravacions de natació al bar de la piscina tot menjant quelcom. TOTHOM pot venir a sopar el dijous!!! Així aprofitem com si fos un sopar de "Nadal"!! Si després ens animem podem anar a prendre alguna copa no??!!! Ens veiem per la piscina!

dilluns, 1 de desembre del 2008

Marató de Donostia 2008

L'edició 2008 de la Marató de Donostia ha tingut representació del CNVic-ETB. Malgrat la pluja, el vent i el fred, nostres els atletes han fet un bon paper i han deixat el llistó ben alt. Ja se sap que els bons entrenaments van donant els seus fruits. Arropats en tot moment pels nostres acompanyants i per la magnífica afició de Sant Sebastià, tots els participants del club han pogut completar el recorregut de Filipides, 42.195 metres en unes marques satisfactòries per a tots, sobretot vistes les inclemències del temps. A Màrius Blanch, Joaquim Peix, Gemma Cabanas i Enric Corder: Felicitats a tots!!!!
3280 atletes van prendre part en aquesta 31ena edició. En categoria masculina el marroquí Lamachi guanya la marató de Donostia amb una marca discreta. El vent ha impedit que el vencedor estigués prop del récord de la marató de San Sebastià. En categoria femenina, la navarresa Ana Casares ha aconseguit un molt bon crono (2:37:20).
Resultats i més info: http://www.maratondonostia.com/