dissabte, 29 de novembre del 2008

Entrenament èpic

Uns quants valents han sortit avui amb la btt a una temperatura gèlida i sota la pluja. Han arribat enfangats i xops, però satisfets.
Ha estat una sortida èpica. Enhorabona!! I és que ja ho diuen: un entrenament d'aquests equival a 4 dels altres. Recordatori: cada dissabte sortida en btt a les 10 del matí al club!!!

dimarts, 25 de novembre del 2008

Protegir-se del fred


Un dels principals errors que cometen les persones que van en bici és no abrigar-se suficientment a l'hivern, això a part de privar gaudir de la sortida en bici, pot portar greus problemes de salut en forma de refradats o grips, i en cassos més greus neumonies i altres. Aben oer oarts a recomanar les peces de roba que s'han de portar.

CAP-> Casc: A banda de protegir-nos de caigudes, treu molt el fred del cap, si això no és suficient podem posar-nos un gorro a sota. Ulleres: Ens protegiran igual que a l'estiu de la pols i el fang i a més evitaran problemes causats pel fred. Braga tipus buff: Per al coll i cara ens protegirà del fred.

COS-> Samarreta tèrmica: És important que la samarreta que esgigui en contacte amb el cos evaqüi la suor i no es mulli a la part en contacte amb la pell. En principi qualsevol que porti teixit tèrmic, evitant les de cotó, doncs es mullen i tindrem fred. Maillot segona peça: En principi es recomana un maillot lleugerament gruixut de segona capa, però en això hi ha gustos per tot, els que porten cotó es mullaran i no ens abrigaran, també podem portar-ne un de fi si la jaqueta és suficientment gruixuda i aïllant. Jaqueta tèrmica: La peça exterir ha de ser paravent, i d'una fibra estil windstoper, goretex o similar, és imporant que transpiri, mantingui la calor i no deixi passar l'aire al nostre interior.

MANS-> Es recomanen guants amb algun tipus de paravents i evidentment llargs.

CAMES-> Culotte llarg tèrmic: És recomenable un culotte amb paravents a la zona frontal, i amb fibra tèrmica.

PEUS-> És una zona amb poc reg sanguini i si se'ns refreden en una sortida és difícil que tornin a escalfar-se. Mitjons tèrmics: amb algun tipus de fibra. Sabatilles d'hivern: Encara que molta gent utilitzi el mateix que a l'estiu, es recomana utilitzar a l'hivern un calçat sense reixes i amb més protecció del fred. Funda de botes: No són imprescindibles però ajuden a mantenir els peus calents, acostumen a ser de goretex windstopper o similar.
A ABRIGAR-SE!!!!!!!

divendres, 21 de novembre del 2008

Resultats enquesta

Tancada la segona enquesta, han sortit els següents resultats:
Un 36% prefereix nedar
Un 27% anar en bici
Un 31% córrer
El 4% que prefereix la transició, queda automàticament desestimat jajjajaja...

Tot i que els percentatges són força ajustats, és curiós que hagi sortit la NATACIÓ com la disciplina que més ens agrada, oi?

dimecres, 19 de novembre del 2008

Concurs

A veure qui és capaç d'identificar els 3 triatletes de la imatge. El guanyador farà una piscina menys a l'entrenament de dijous :-)

dilluns, 17 de novembre del 2008

Duatló de Gurb

Duatló Gurb 2008

Magnífica matinal de duatló amb la participació de duatletes del club. Freixer torna a quedar com a primer classificat per tercer any consecutiu. Enhorabona Francesc i a la resta de participants!!

dimarts, 11 de novembre del 2008

Resultats enquesta

Donem per tancada la primera enquesta del CIS. Hi ha hagut una bona participació: 25 individus. La llarga distància ha guanyat per majoria absoluta (64%). Sapigueu que els que heu dit que allò que més us agrada és jaure al sofà (16%), haureu de fer el doble de piscines i de Km corrent jajajjajajajja... Bromes a part, pengem la segona enquesta del bloc. És una pregunta molt interessant. No pot faltar-hi la vostra opinió, animeu-vos a participar-hi!!!!!!!!!!!!!!!

Entrenaments conjunts

Recordar que els entrenaments conjunts són els següents:

DIMECRES: Cursa a peu, a les 20:15
A la porta del club (dirigit per Dani Bayes)
DIJOUS: Natació, a les 20:15
A la piscina retràctil (dirigit per Pep de la Mora)
DISSABTES: Ciclisme, a les 10:00 a la porta del club.
Octubre-Febrer (ambdós inclosos) BTT
Març-Setembre (ambdós inclosos) Bici carretera.

ACTIVITATS TEMPORADA 2008/2009

06/12/2008 CURS MECANICA BÀSICA DE BICI + RECORDATORI REGLAMENT
Hora: 10:00 Lloc: CN VIC-ETB Encarregat: Pep de la Mora
Cal portar: Bici (opcional)

10/01/2009 MARCATGE DEL CIRCUIT “DUATLÓ DE FOLGUEROLES”
Hora: 10:00 Lloc: Plaça Major, Folgueroles Encarregat: Pep de la Mora
Cal portar: Material de BTT i cursa a peu.

07/02/2009 SORTIDA BTT AMB ESMORZAR “EL BRULL”
Hora: 09:00 Lloc: CN VIC-ETB Encarregat: Dani Bayes
Cal portar: Material de BTT

07/03/2009 SORTIDA EN BICI DE CARRETERA. 75km. Aprox.
Hora: 10:00 Lloc: CN VIC-ETB Encarregat: Pep de la Mora
Cal portar: Material de bici de carretera.

04/04/2009 ENTRENAMENT DE CURSA A PEU.
Hora: 10:00 Lloc: CN VIC-ETB Encarregat: DANI BAYES
Cal portar: Material per corre.

02/05/2009 SORTIDA EN BICI DE CARRETERA. CLASICA SALUT-BRACONS
100Km. Aprox.
Hora: 09:00 Lloc: CN VIC-ETB Encarregat: Dani Bayes
Cal portar: Material de bici de carretera.

06/06/2009 NATACIÓ AIGUES OBERTES: PANTÀ DE SAU
Hora: 09:00 Lloc: CN VIC-ETB Encarregat: Pep de la Mora
Cal portar: Material per nedar + Neoprè.

04/07/2009 ENTRENO BICI+NEDAR AL MAR+DINAR A LA PLATJA
Hora: 09:00 Lloc: CN VIC-ETB Encarregat: Pep de la Mora
Cal portar: Material de bici, natació i cotxe amb acompanyant.

02/08/2009 VACANCES!!!!!!!


06/09/2009 TRAVESSA NEDANT AL PANTA DE SAU. 2500m. o 1000m. a triar.
Hora: 10:00 Lloc: CLUB NAUTIC SAU (PANTA DE SAU)
Cal portar: Material de natació

¿?/10/2009 COMPETICIÓ DE KARTS+SOPAR+FESTA FI DE TEMPORADA!!!
Hora: Per determinar.

Reglament de la secció

1) Composició de la Secció de Triatló
La secció de triatló , aplica els estatuts títol i disposicions generals, emeses pel C.N.VIC-ETB.
Està composta per un responsable i entrenador encarregat del bon funcionament de la mateixa, així com dels propis triatletes que en formin part.
El responsable i entrenador és: Pep de la Mora Costas

2) Reglament de Règim Intern

2.1) Com inscriure's a una prova?
· Única manera de fer la inscripció, apuntar-se al paper que està penjat a la cartellera o per telefon al CN VIC-ETB 93 885 31 21( i que t'apuntin en aquell moment).
· El paper estarà penjat a la cartellera 3 setmanes abans de cada prova.
· De cara a la temporada 08/09, i per que no hi hagi cap tipus de problema es farà de la seguent manera; una primera inscripció 10 dies abans de la prova (ex.: si la prova es el 15, inscripció dia 5), i una segona com feiem fins ara el dimecres abans de la prova a les 16:00 hores (aquesta corre els risc de quedar-se fora per inscripcions plenes).
· Tots els triatletes que s´hagin inscrit a una prova i no hi vagin, retornaran l´import de la inscripció mitjançant un càrrec a través del rebut del club.


2.1) Proves a Catalunya
La secció pagarà l´import íntegre de la llicència federativa de l´any corresponent, en el moment que el triatleta s´inscrigui a la primera cursa. La secció es reserva el poder de no treure la llicència amb un triatleta en previsió de:
a) Poca participació en les competicions.
b) Quan la primera competició és realitza molt avançada la temporada.

La secció pagarà l´import íntegre de les inscripcions a tots/es els/les membres de la secció de triatló a totes les proves que estiguin supervisades per la Federació Catalana de Triatló.

2.2) Proves d´Espanya
Es pagaran inscripcions als Campionats d´Espanya i als classificatoris previs necessaris per aconseguir plaça per participar-hi ja sigui en èlit o en grup d´edat. En el cas que s´hagi obtingut la classificació pel campionat, ja sigui per grup d´edats o èlit, ja no es pagaran més inscripcions per aquestes proves.

Els classificats en la categoria èlit, tindran totes les despeses pagades. En cas que no hi hagi classificats en categoria èlit, el club es reserva el dret de disposar una subvenció extraordinària als classificats en grups d´edat.

2.2.2) Duatló
La secció pagarà la inscripció als Campionats d´Espanya i Copa d´Espanya a tots aquells que vulguin participar en els mateixos.
En el cas del Campionat d´Espanya de Duatló, el club pagarà les despeses de 4 duatletes, aquests seran escollits sota criteri de l´entrenador.

2.2.3) Lliga Nacional de Triatló
En el cas de poder participar-hi, es portaran 5 triatletes. Els 3 primers del club en una prova, encara per determinar, i les altres dues persones a criteri del seleccionador.

2.2.4) Llarga Distància
És pagarà la inscripció al Campionat d´Espanya i la Copa d´Espanya de Llarga Distància i als Mundials de l´any corresponent, sempre i quan:
- Es porti més d´un any d´antiguitat al club.
- En el cas de mundials, quan es vagi seleccionat per Espanya en grups d´edat.

2.2.5) Aquatló, Contrarellotge per equips, Duatló de Muntanya, Triatló Blanc i resta de proves sota la supervisió de la FCT.
La secció pagarà la inscripció.

2.3) Roba de la Secció.
Totes aquelles persones que formin part de la Secció de Triatló del C.N.VIC-ETB accepten les següents condicions i avantatges:

- L´uniforme de la Secció constarà:
a) Xandall oficial C.N.VIC-ETB.
b) “Mono” de competició.

- Serà de compliment obligat la compra del xandall oficial C.N.VIC-ETB. L´import del mateix (74.75€ aprox.) és carregarà al rebut del club.
- L´entrega de la roba de competició es realitzarà de la següent forma:
· “Mono”, un cop participi en un duatló.
- Descompte a qualsevol article de BICIEQUIP CENTELLES.
- Descompte del 10% a qualsevol botiga INTER SPORT EVEREST.

Donats aquests punts el club declara obligatori portar l´uniforme de la Secció en totes les competicions de triatló, duatló i aquatló, així com també, en el cas d´assistir a les cerimònies de lliuraments de premis, s´ha d´anar uniformat/ada amb els equipatges oficials de la secció.

3) Criteris i beneficis per gaudir de subvencions extraordinàries.
Es pot donar el cas, que triatletes d´alt nivell amb currículum que així ho justifiqui, gaudeixin de condicions i obligacions diferents a la resta.
Els criteris que s´aplicaran per concedir aquests beneficis són els següents:
- Lliurament del currículum per part del triatleta.
- Avaluació prèvia de l´entrenador.
- Reunió entre entrenador i Junta Directiva amb l´objectiu de determinar les condicions extra que pot gaudir el triatleta en qüestió.
- Triatletes que actualment gaudeixen de condicions extra: Francesc Freixer
Aquest reglament anul·la els reglaments i acords anteriors.

dimecres, 5 de novembre del 2008

Primera activitat de la temporada

DISSABTE, 8 DE NOVEMBRE DE 2008
VISUALITZACIÓ DEL CIRCUIT “DUATLÓ DE GURB”
Hora: 10:00
Lloc: CN VIC-ETB
Encarregat: Edu Solà / Jordi Verdaguer
Cal portar: Cotxe, BTT i bambes per córrer a la muntanya.
Qualsevol persona que vulgui pot venir el dia 8 a la visualització, encara que no sigui del club!

diumenge, 2 de novembre del 2008

Resultats del sopar!!

Gran premi de fórmula1
Ens hem de felicitar a tots per el resultat del sopar, varem ser 41 persones. I a part de les activitats lúdiques (cars&futbol&festa), va ser força profitos per els temes que es van parlar de cara a millorar la nostre secció. Per els que no vareu poguer estar, aquí teniu els punts que es van tractar i aprovar a ma alçada per part de tots!!!!

INSCRIPCIONS
De cara a la temporada 08/09, i per que no hi hagi cap tipus de problema es farà de la seguent manera; una primera inscripció 10 dies abans de la prova (ex.: si la prova es el 15, inscripció dia 5), i una segona com feiem fins ara el dimecres abans de la prova a les 16:00 hores (aquesta corre els risc de quedar-se fora per inscripcions plenes).
El paper estarà penjat 3 setmanes abans de cada prova.
Unica manera de fer la inscripció, apuntar-se al paper o per telefon al CN VIC-ETB 93 885 31 21( i que t´apuntin en aquell moment)

MOLT IMPORTANT! Es va decidir que de cara a la nova temporada tot aquell que s´apunti i no hi vagi a la prova, se li carregarà l´import de la prova pel banc, sense cap excusa posible. (va ser aprovat per majoria).


ENTRENAMENTS
Els entrenaments conjunts seràn els seguents, i comencen demà dimecres:
- DIMECRES: Cursa a peu, a les 20:15 a la porta del club (dirigit per Dani Bayes)
- DIJOUS: Natació, a les 20:15 a la piscina retractil (dirigit per Pep de la Mora)
- DISSABTES: Ciclisme, a les 10:00 a la porta del club. Octubre-Febrer (ambdos inclosos) BTT
Març-Setembre (ambdos inclosos) Bici carretera.
Aquest any, a partir del mes de novembre enviaré sense falta (no com l´any passat, perdoneu), entreno via mail, aquest es dividirà en dos, una guia per duatló/triatló distància olimpica i posteriorment un de triatló llarga distància (1/2 de Calella). Fins al mes de gener tots dos seran el mateix i a partir d´aquest mes es dividiran en les dos abans esmentats.
Aquesta temporada també seguirem amb el calendari d´activitats conjuntes que es va fer l´any passat ( us ho passaré en breu), aquesta es realitzarà el primer cap de setmana de cada mes (sempre i quan no hi hagi ponts, etc...).
També es va parlar, de organitzar a la gent en grups d ´entreno segons horaris de feina. Es a dir, jo enviaré un excel amb una franja d´entreno de matí/migdia/tarda, cadascú s´apuntarà a la que millor li vagi, i un cop la contesteu us la reenviaré i podreu saber la gent que fa els mateixos horaris, us podreu truacar i quedar per entrenar.

ROBA DEL CLUB
Es buscarà un model de samarreta per fer curses a peu, aquesta es podrar comprar sense cap mena d´obligatorietat, però servira per anar de conjunt a les curses.
Mono del club; es va demanar canviar el disseny del mono de competició del club, en Roger Pasarell es va comprometre a fer uns dissenys, us els passaré i trarem el més ens agradi.
Roba de bici, no es canvia el disseny i en breu es farà una comnda de roba d´estiu i hivern, que quan estigui per arribar us informaré


DUATLONS DE FOLGUEROLES I VIC
Es va demanar, que aquests dos duatlons, que son els de la casa i els organitzem nosaltres, no els marquessiu com una prioritat esportiva, sino que a ser posible, vingueu a donar un cop de ma. No pot ser, com va passar l´any passat al de Vic que van corre 15 persones, i varem fer justissim de voluntaris.


REGLAMENT DE RÈGIM INTERN
Per que tot això no quedi penjat en un mail perdut, es crearà un reglament de règim intern on estarà especificat cada un dels punts del funcionament de la secció. Es passarà en breu!


BLOG DE LA SECCIÓ
Es va demanar a la Mariona i en Lluis Macià (ho faiag ara), a veure si entre aquests dos experts blogaires poguessin fer un blog de la secció. Esperem la vostra resposta!!!

En fi despres d´aquest "rollo", res més de moment. Ens veiem!

Josep A. de la Mora Costas
Responsable de la Secció de Triatló
C.N.VIC-ETB

Neix un bloc nou

Avui un dia qualsevol de novembre de 2008 donem per inaugurat el bloc de la secció de triatló del CN Vic - ETB. Ens agradaria que aquest bloc fos l'eina de comunicació fonamental de la secció de triatló i que entre tots ajudeu a utilitzar-la i fer-la créixer. És per això que esperem els vostres comentaris amb idees per millorar. També per facil·litar les nostres trobades, si algú vol canviar una convocatòria o proposar-ne alguna de nova, que l'enviï a triatlovic@hotmail.com i ràpidament la penjarem perquè tothom se n'assebenti. Esperem que aquest bloc us sigui d'utilitat i que el gaudiu amb bon rotllo i alegria.
Salut i Km!!